Bluesklub under opstart i Voerså

Bluesklub under opstart i Voerså

4. maj 2011 - kl. 0:08 - af

– Andre må bestemt også gerne være med.
Denne klub har eksisteret under private former siden 2005. Den blev startet op af Benny Jensen, Anders Kolind, Steven Mørk og Michael Nielsen. I starten havde de 4 personer kun en DVD med Johnny Madsen, og det hele foregik hjemme i Anders Kolinds garage på Albækvej. Klubben har i skrivende stund (2. maj) 20 medlemmer, og Carsten Gade er valgt som formand.

Efter klubben har fået vokseværk, er der kommet andre boller på suppen. Lørdag 9. september sidste år blev den første koncert afholdt med orkesteret H. P. Lange and the Delta Connection på Præstbro Kro.

Formand Carsten Gade fortæller. – Det var en rigtig god aften. Vi havde i alt lidt over 100 betalende, og det var over al forventning. Vi havde ikke andre steder at være i vores område. Der var simpelthen ikke ledigt og plads nok nogen steder. Derfor blev det Præstbro Kro. Vi mangler altså det kulturhus i Voerså.

Efter denne succes har vi fået mod på meget mere, og vi har nu bestemt, vi vil gå ud i den store presse med vores musikinteresse.

– Næste arrangement er lørdag 10. september 2011 med bluesgruppen Shades of Blue. Pris og sted er endnu ikke fastlagt, men lige så snart vi har noget på plads, sender vi en pressemeddelelse.

– Rent privat holder vi 4 arrangementer om året for medlemmerne, og når det er privat, vil vi helst ikke være større, end vi er på nuværende tidspunkt, med de 20 medlemmer. Hvis vi er mange flere, vil det være svært at holde arrangementer under private former, og skabe den helt rigtige bluesstemning.

Til de større arrangementer, kan alle komme med og nyde den gode mad – og ikke mindst bluesmusikken, slutter formanden.

Michael Schioldan er medlem af Voerså Bluesklub og en kreativ person på mange områder. Da han blev medlem af klubben, satte han sig for, at denne skulle have et logo. Michael fandt hvidt papir og en sort tusch frem. Det kreative resultat skal for fremtiden være klubbens Logo.

Skulle nogen nu være mere ivrige efter at vide noget om klubben, kan Carsten Gade kontaktes på mobil 21 22 14 25.

Alle fotos er udlånt fra festen i Præstbro.

Tekst: Sandra Buus

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bluesklub under opstart i Voerså' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER