Ugens bolig fra EDC Martin Riise A/S

Ugens bolig fra EDC Martin Riise A/S

25. april 2011 - kl. 8:13 - af

Solid et plans villa på 168 m2 beliggende på god stor grund ud til åbent friareal.

En beliggenhed med gåafstand til skole, indkøb, svømmehal, bibliotek og golfbane. Kvarteret hvor villaen er beliggende er kendetegnet som et af Sæbys rolige og meget børnevenlige kvarterer, dels pga. mange børnefamilier i området men også pga. den rolige og blinde villavej…Elisabeth Billes Vej.

Huset er opført i 1976 og indeholder: Stort bryggers med skabs- og vaskearrangement. Køkken med spiseplads. Forgang med indbyggede skabe og adgang til gæstetoilet. Stort badeværelse med kar- og brusebad. Tre værelser og soveværelse med indbyggede skabe. God stor stue med tilhørende pejsestue, som er tilbygget år 1979. Fra pejsestuen adgang til to skønne terrasser mod henholdsvis nordvest og sydvest – hvor den ene terrasse er med overdækket areal. Begge terrasser er med kig til haven. Støbte gulve med tæpper på værelserne og del af stuen. Villaen er opført i solide materialer og er godt indrettet – gode muligheder for at sætte sit eget præg på villaens indvendige forhold.

God garage. Desuden udhus til redskaber og brænde m.m.

Sagsnr. 93001195

Kunne dette hus være noget for dig så kontakt: EDC Martin Riise A/S på tlf. 9689 0477
Huset er på 168 kvm., og har en grund på 1.013 kvm. Prisen er 1.525.000.

Vil du se mere om denne fantastiske bolig klik her

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens bolig fra EDC Martin Riise A/S' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER