Et godt gammeldags loppemarked

Et godt gammeldags loppemarked

24. april 2011 - kl. 13:26 - af

Loppelageret hos Østervrås Baptistspejdere bugne igen af alt, hvad man kan ønske sig af et rigtig ægte loppemarked, og der var god søgning til det årlige marked på pladsen ved Østervrå Varmeværk.

I god tid inden åbning havde en stor skare af interesserede købere fundet vej til afspærringen ind til markedspladsen, og det var ikke nemt at holde de ivrige købere stangen. Helt efter traditionen væltede de bogstaveligt talt ind over pladsen, da først startskuddet havde lydt.

I løbet af ganske få minutter var de første på vej væk med et godt loppefund, og rundt på pladsen blev der tinget og pruttet til den store guldmedalje, indtil den rette pris var fundet og penge skiftede hænder.

Kredsfører Jørgen Bo Christensen havde ikke helt overblik over dagens omsætning, og det omfattende udbud af effekter var ca. halvvej stadig pænt, men at dømme efter de mange store og små ting, der forlod pladsen, så bliver der forhåbentlig også i år et rigtig pænt overskud til kredsen.

Dagens omsætning går som tilskud til årets sommerlejr, og det betyder, at alle kan være med på lejren til en rimelig pris.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Et godt gammeldags loppemarked' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER