El-cykel og massagestol til personalet

El-cykel og massagestol til personalet

24. april 2011 - kl. 5:10 - af

Medarbejderne på Østervrå Ældrecenter har fået hjælpemidler, der forbedre det fysiske arbejdsmiljø.

Østervrå Gruppen har indkøbt el-cykel nr. to til de sosu’er, der kører rundt til borger i byen. Det er en stor hjælp for os med sådan en cykel med hjælpemotor, så man ikke behøver at skulle træde så hårdt i pedalerne, forsikre medarbejderne. Personalet har også fået en massagestol, så de ømme og trætte muskler kan blive bearbejdet.

Pengene til de to indkøb er kommet fra kommunens Trepartsmidler, som efter ansøgning fra centerleder Anne-Grethe Arbjerg har bevilget kr. 40.000,- til de to ønsker. Det er bare så dejligt, at vores ansøgning blev imødekommet, lyder det fra centerlederen.

Trepartsmidlerne er en pulje med ekstra midler, hvor der kan søges om midler til kompetenceudvikling og seniorinitiativer.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'El-cykel og massagestol til personalet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER