PC udstyr for hundred-tusindvis af kroner

PC udstyr for hundred-tusindvis af kroner

22. april 2011 - kl. 0:11 - af

WUESO-LAN havde kaldt til samling i Voersåhallen de første dage i påskeferien. 77 unge mennesker, heraf fem unge piger, havde taget imod opfordringen, og de sidste par dage inden starten, der fandt sted onsdag klokken 19.00, var der rigtig travlhed at spore i hallen med opstilling og klargøring. Her skulle der stik og strøm til samtlige computere, samt alle skulle tilkobles fibernet.

Torsdag middag var der rigtig gang i sagerne, og her blev der annonceret i højtalerne, at næste konkurrence startede om en ½ time. Nu blev der travlhed med tilmeldingerne, og da konkurrencen gik i gang, var der fuld koncentration ved skærmene. I den ene ende af hallen, lød der kort efter starten jubelskrig og yes yes yes, mens der i et hjørne af hallen var et par stykker, der rev sig i håret og råbte nej nej nej – de måtte hermed konstatere, de var ude af spillet efter at være faldet i baghold.

– Vi spiller både dag og nat, og vi er ikke færdige før fredag middag, fortæller en af arrangørerne, René Lindberg, der som arrangør ikke deltog i konkurrencerne, men var blevet ”nedgraderet” til CREW.

CREW folkene var hele tiden synlige i deres grønne t-shirts, og de havde nok at gøre med at få det hele til at køre.

René Lindberg fortæller videre, at arrangementet giver et lille overskud, og disse penge vil blive brugt på et lignende arrangement til efteråret.

– Når vi kommer til den tid, har vi lært noget om annoncering, siger Lindberg og fortsætter. Vi har mod på meget mere, og når der deltager folk fra Ishøj og Støvring, så må vi være interessante. Vi har hængt plakater op på skoler, i ungdomsklubber og andre steder hvor unge mennesker færdes. Vi vil nok indrømme, vi ikke har hængt plakater op på ældrecentre eller alderdomshjem – det ville næppe have givet nogle tilmeldinger. Som i kan se, er der kun unge mennesker til stede.

En gang imellem kommer forældre og kigger, om nu de unge mennesker får noget mad, og ikke kun lever af de store stakke slik i poser, og de mange dåsecolaer, der var stablet op mellem de mange pc-ere. Morgenmaden var der tjek på for alles vedkommende det var nemlig med i prisen ved tilmeldingen. Da Sæby Avis ankom til hallen, var der fuld gang i Sumo-Wrestling ”slagsmål”, og her forklarede Kasper Christensen fra Gandrup, at det var en beskæftigelse, de unge mennesker kunne afreagere på ved at tæske løs på hinanden med kæmpestore boksehandsker og tykke beskyttelsesdragter. En gang imellem var det nødvendigt at komme væk fra computerne og beskæftige sig med noget andet, for som en af de unge drenge sagde.

– Jeg er nødt til at komme en tur væk fra det hele, for mine øjne er blevet firkantede.

Allerede onsdag aften var der uddelt præmier til vinderne af to konkurrencer. Et hold fra Frederikshavn bestående af Nicolai Carøe, Mads Nielsen og Benjamin Carøe havde vundet COUNTER – STRIKE konkurrencen. Nummer to blev et kombineret hold fra Frederikshavn/Skagen, der bestod af Benjamin Kristensen, Mogens Grøn og Theis Frandsen. Mogens Grøn er fra Skagen, og hans far havde transporteret de tre drenges udstyr til Voerså i en varevogn samt tre gode kontorstole. Mogens´s to kammerater fra Frederikshavn spiller også fodbold og var i Nørresundby sent onsdag eftermiddag og spille turneringsfodbold, hvor det dog blev til et nederlag på 0 – 2. Alt imens stillede Mogens Grøn både sit eget udstyr og kammeraternes op, så det hele var klar til konkurrencerne.

Efter 1 times tid forlod Sæby Avis´s udsendte igen hallen, og der var stadig gang i konkurrencen, hvor flere havde travlt med at forsvare sig.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'PC udstyr for hundred-tusindvis af kroner' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger