Minier med benzin og fart i blodet

Minier med benzin og fart i blodet

21. april 2011 - kl. 0:02 - af

De små firhjulede crossmaskiner – ATV’er er et stort hit i Østervrå Ungdomsklub, hvor medlemmerne i Miniklubben har oktan i blodet.

Tre ATV’er, i 150 cc-klassen på lavt stel, passende til årgangen og med alt lovbefalet sikkerhedsudstyr, er indkøbt til Østervrå Miniklub, som erstatning for dem, der for nogen tid siden blev stjålet, til stor sorg for de mange ivrige medlemmer, som i den grad elsker at komme ud og fyre den af på de små hurtige cross-maskiner.

Miniklub er et tilbud til børn i 3.- 6. klasse, der holder til i lokalerne hvor også ungdomsklubben høre hjemme. ATV’erne er indkøbt som en aktivitet til især en stor gruppe af drenge, men også pigerne melder sig til at køre cross. Vi ser det som en økonomisk holdbar investering, udtaler klubleder Lars Kähler, som understreger overfor eventuelle kriminelle elementer, at de nye ATV ikke bliver opbevaret i klubben.

Markræs
Køreglæden kommer til fuld udfoldelse på Vilsted ved Tårs, hvor en mark er udlagt til udfordringer for piger og drenge i alle aldre med benzin i blodet. Det er sjovt, hyggeligt og et dejligt fællesskab at køre cross, forsikre klublederen, som indleder påskeferien med en ordentlig gang markræs.

10-12 deltagere, overvejende drenge og en enkelt pige har meldt sig til turen.

Jeg regner med, at vi skal af sted ca. hver anden weekend her i foråret og hen over sommeren, oplyser klublederen, men det kan da godt være, at det nogle gange afhænger lidt af min kalender, erkender Lars Kähler, men det er ikke noget problem, forsikre han, som hurtigt kan kalde de køreglade unge mennesker sammen via SMS-kæde. I løbet af en lille halv time, så har jeg holdet fyldt op til en tur, slutter Lars Kähler.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Minier med benzin og fart i blodet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger