Billetsalget til DBU fodbold-skolerne er gået forrygende..

Billetsalget til DBU fodbold-skolerne er gået forrygende..

21. april 2011 - kl. 0:44 - af

Til DBU’s Microfodboldskolen i weekenden d. 13. – 15. maj, er der solgt 26 ud af 36 billetter.. så skynd jer at få købt en billet til jeres barn. Det er årgangene 2003 – 2005 der kan deltage på Microfodboldskolen..

Til DBU’s Fodboldskole, som Sæby if skjold afholder i uge 27 med plads til 128 børn i årgangene 1997 – 2003, var der udsolgt på bare 10 dage, en af de første i hele Danmark der var udsolgt, hvorfor skoleleder Michael K. Sørensen oprettede 2 grupper mere, således der nu er plads til 160 børn på Skjolds baner på Kjeldgaardsvej, der mangler 11 billetter i skrivende stund i at være udsolgt. Så skynd dig at få købt billet til dit barn til sommerens fodboldskole, så vi kan få udsolgt…

Det er den største DBU fodboldskole Sæby if Skjold nogensinde har afholdt. Vi har bestilt det gode vejr som vi havde sidste år.

Yderlige spørgsmål kan rettes til skoleleder Michael Koch Sørensen, mobil 23 42 96 46

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Billetsalget til DBU fodbold-skolerne er gået forrygende.. ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER