Så er det forår i Nellemanns Have

Så er det forår i Nellemanns Have

20. april 2011 - kl. 0:03 - af

Forårsfest i Nellemanns Have 14. maj – med gratis oplevelser for børn og voksne

Det kan du opleve:
Festen åbnes kl. 10.30 ved kulturudvalgsformand Mogens Brag.

Der er oplevelser i naturen hele dagen, skattejagt med GPS, friluftssjov med rappelling, fiske med net i dammene, lær at binde knob og flette ringe af pil til spil, lave flagermuskasser, konkurrence med viden om fugle og planter.

Underholdning med Springteam Sæby og folkedansere i løbet af dagen.

Kom og nyd dagen i haven, hvor paradisæblerne står i fuldt flor. Du får mulighed for at købe dit eget paradisæbletræ og forskellige blomster til udplantning. Hele dagen er der mulighed for at købe mad og drikke.

Nellemanns Have er en offentlig have på 60.000 m• med Nordeuropas største samling af paradisæbletræer, og festen afholdes på adressen Langtvedvej 23, Sæby. Den arrangeres af 9 lokale foreninger fra Sæby: Civitan Club Maria, Sæby, Civitan Club Sæby, Nellemanns Haves Venner, Sct. Georgsgildet , Saltlandet, Sæby Borgerforening, Sæby Folkedanserforening, Sæby og omegns Bevaringsforening og Sæbygårds Venner.

Du kan se mere om Nellemanns Have og dagens program på: www.nellemanns-have.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så er det forår i Nellemanns Have' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER