Centerleder Anna Grethe Arbjerg takker af

Centerleder Anna Grethe Arbjerg takker af

20. april 2011 - kl. 5:33 - af

Torsdag den 28. april er der mulighed for at tage afsked med lederen af Østervrå Ældrecenter Anna Grethe Arbjerg, som har valgt at gå på efterløn.

Hvis ikke min boligsituation lige havde flasket sig så heldig som overhovedet muligt, kan det da godt være, at jeg havde taget endnu et år, erkender centerleder Anna Grethe Arbjerg.

Nu faldt det imidlertid sådan, at familiens lejlighed i Frederikshavn blev solgt, og samtidig fik de mulighed for 1. maj at overtage en bolig i et helt nyt byggeri ved havnefronten i Struer, og det kan slet ikke være bedre, fortæller Anna Grethe. Det har hele tiden været vores plan, at vi gerne ville flytte til Struer, hvor jeg i øvrigt kommer fra, for at være nærmere vores børn og børnebørn, som bor der. Min mand gik på efterløn i slutningen af 2010, og jeg fylder 62 næste gang, så nu skal det altså være.

Det har da ikke været nogen nem beslutning, erkender lederen, og jeg kommer bestemt til at savne dem alle samme. Det har været nogle rigtig gode år her i Østervrå, forsikre hun. Jeg føler mig virkelig privilegeret over, at kunne få lov til at slutte mit arbejdsliv på en så god og positiv måde, som det har været her i Østervrå, slutter Anna Grethe.

I 3½ år har Anna Grethe Arbjerg været leder af Østervrå Ældrecenter. Hun har været sygeplejerske i 40 år, og arbejdet indenfor ældreplejen i 30 år.

Altid på fuld tid, så et helt nyt liv begynder på mere end én måde. Det nye liv kommer udover den nærmeste familie også til at indeholde en del mere tid på familiens sejlbåd.

Gruppeleder Helle Christensen overtager Anna Grethes stilling, men bevarer titlen som gruppeleder. Nogle af hendes opgaver overtages af SOSU assistent Betina Sørensen, som bliver gruppekoordinator på centret.

Reception
Anna Grethes farvel markeres med en reception i Hyggekrogen torsdag den 28. maj først og fremmest for beboere, personale og samarbejdspartnere.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Centerleder Anna Grethe Arbjerg takker af' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger