Medaljer så det basker – Sådan Sæby…..

Medaljer så det basker – Sådan Sæby…..

19. april 2011 - kl. 0:30 - af

Danmarks Gymnastik Forbund afholdt lørdag d. 16. april Nordjysk Mesterskab i TeamGym sammen med Grenå Gymmnastikforening.
Her deltog Springteam Sæby med ikke mindre end 7 hold. 3 hold i B-rækken og 4 hold i A-rækken.
Konkurrencerne startede kl. 8.00 og stævnet var først færdigt kl 19.30. Da havde 53 hold alle været på gulvet og ydet deres bedste.
På trods af entusiasme og ihærdighed lykkedes det ikke B-holdene at komme på podiet til medaljeoverrækkelsen.”Medaljer blev det ikke til, men alle har haft en dejlig dag med gode gymnastikoplevelser”, siger træner AnnBrigit Sørensen, som har stor erfaring i netop B-holdene.
I A-rækkerne var Springteam Sæby derimod ikke til at komme udenom. Her var alle 4 hold i A-rækken til medaljeoverrækkelse.
Det blev til sølv til juniormix, sølv til mini-gul piger, guld til mini-grøn piger og guld til juniorpigerne. Det må pointeres, at alle holdene deltog i de bedste rækker.
”Selvom det er gået rigtig godt til Nordjysk Mesterskab, skal vi gøre det endnu bedre til 2. runde af Danmarks Mesterskaberne, og mandag morgen rejser vi med 45 gymnaster på træningsophold på Skyum Efterskole, hvor den står op træning fra tidlig morgen til sen aften”, oplyser træner HC Vagning.
Springteam Sæby har haft et forrygende år, hvor der har været afholdt DM-stævne, arrangeret udenlandsrejser og hvad vigtigst er opnået så flotte gymnastikresultater, at foreningen ikke længere er til at komme udenom.
At foreningen er nået så langt, skyldes ikke mindst den opbakning, der er givet fra nogle af Sæby’s markante erhvervsprofiler. En opbakning foreningen sætter meget stor pris på.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Medaljer så det basker - Sådan Sæby.....' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger