Fodboldspillere fra Stidsholt på udlandstur

Fodboldspillere fra Stidsholt på udlandstur

18. april 2011 - kl. 0:36 - af

35 fodbolddrenge og deres lærere er netop vendt hjem fra en succesfyldt 4-dages tur til Holland og Tyskland. Turen bød bl.a. på to kampe i den Hollandske Æresdivision. Den Haag mod Vitesse, og Ajax med de to unge danskere Christian Eriksen og Nicolai Boilesen mod Groningen. Derudover overværede Stidsholtdrengene en træningrunde i Hamburg SV og mødte i den forbindelse den Hollandske landsholdsspiller Ruud Van Nistelrooy.

På tirsdag d. 19. april deltager alle Stidsholt sammen med mange andre efterskoler i et heldags gymnastikstævne i Gigantium i Aalborg.

På badmintonfronten deltager Stidsholts badmintonspillere i ugen efter påske både i DM for efterskoler internt og indenfor Dansk Badmintonforbund.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fodboldspillere fra Stidsholt på udlandstur ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER