Så er billetsalget til Dybvad Open Air skudt i gang

Så er billetsalget til Dybvad Open Air skudt i gang

16. april 2011 - kl. 0:12 - af

Selv om sol og sommer stadig føles langt væk, så har de første forårstegn vist sig uden for! Indendøre kan man bruge ventetiden frem mod den lyse tid på at varme sig ved tanken om endnu en fantastisk Open Air koncert i Søparken den 6. august, hvortil billetsalget nu er startet via www.festivalbilletter.dk – samt salgsstederne Spar Nord Bank Sæby/Østervrå, Nordjyske Bank i Dybvad og Dybvad Døgnkiosk.

Dybvad Open Air har i år Sweethearts, Superspark, The Blue Van, Østre Gasværk og Infernal på plakaten – mens endnu et band stadig mangler at blive fundet. Den sidste optræden bliver nemlig udvalgt af Dybvad Open Air’s Facebook-fans blandt de bands, der melder sig til konkurrencen om at optræde på den store scene kl. 16. Og interesserede bands kan stadig nå det – tilmeldingen løber frem til den 9. maj via et link til Royal Beer’s “Tak Rock!” på www.dybvadopenair.dk eller Facebook.

Arrangørerne glæder sig endnu en gang til at sætte Søparken på den anden ende op til koncertens afholdelse, og er netop nu i fuld gang med de praktiske forberedelser, herunder kontakt til de op mod 150 frivillige medhjælpere bag arrangementet. Ved dette års koncert skal lavere billetpriser og flere spændende tilbud på pladsen være med til at friste de forventede ca. 2.000 publikummer til august – og dermed få koncertpladsen ved Søparken til igen at rocke for fulde gardiner.

Overskuddet fra Dybvad Open Air går til ungdomsarbejdet i Dybvad Boldklub, Dybvad Tennisklub og Dybvad Idrætsklub – og har blandt andet bidraget til etableringen af den nye multibane imellem byens skole og stadion.

En kommentar til “Så er billetsalget til Dybvad Open Air skudt i gang” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Så er billetsalget til Dybvad Open Air skudt i gang”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så er billetsalget til Dybvad Open Air skudt i gang ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger