Travle tider på Torslev Skole i Østervrå

Travle tider på Torslev Skole i Østervrå

14. april 2011 - kl. 9:42 - af

Aktiviteter og møder har stået tæt i Torslev Skoles kalender.

Uge 13 indledtes med St. Skraldedag, hvor elever og lærere på en solrig og vindstille dag i fællesskab gennemgik et større område i og omkring byen for skrald. Denne gang blev det til 404,1 kg skrald og skrammel, lidt mindre end sidste år, men nu ligger det da ikke længere og flyder, konstater deltagerne.

Vores elever har også deltaget i indsamlingen af skrald i år, fortæller skoleleder Ellen Høgh. Det er vores overbevisning, at jo mere eleverne er aktive i at bekæmpe affald i naturen, jo mere bevidste vil det gøre dem fremover.

Knap er de sidste sække smidt i containeren, før skolen ilede videre til skolebestyrelsens årlige beretningsmøde. I den forbindelse havde man også inviteret SSP konsulent i Frederikshavn Kommune, Vivian Henriksen til at fortælle om netetik.

Det faldt nemlig rigtig godt i tråd med, at skolen dagen efter havde suspenderet den normale undervisning til fordel for en fælles trivselsdag, netop med fokus på netetik. Foredraget med SSP konsulenten var på den måde med til også at gøre forældrene bevidste om, hvordan de kan følge med i det, som deres børn bruger så meget tid på.

Eleverne tog som sagt fat på temaet dagen efter. Her fik de en masse at vide om brug og misbrug af nettet, fortæller skolelederen. De fik en forståelse af, hvor vigtigt det er at bruge nettet fornuftigt og på en ordentlig måde, for der ligger mange gode ting gemt her.

Foredraget og temadagen falder samtidig rigtig godt i tråd med den nye digitaliseringsstrategi kommunen har lagt frem, slutter Ellen Høgh.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Travle tider på Torslev Skole i Østervrå' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER