Stor succes for håndboldspillere fra Stidsholt

Stor succes for håndboldspillere fra Stidsholt

13. april 2011 - kl. 13:47 - af

Både nuværende og kommende elever på Stidsholt – Nordjyllands Idrætsefterskole, deltog i den forgangne weekend i Nøvlingcup i Aalborg. Og det med stor succes. Skolens kommende piger og nuværende drenge vandt begge U-16 finalerne i A-rækken.

Samtidig spillede skolens bedste piger, som sidste weekend på hjemmebane i Stidsholts egen hal blev kredsmestre i AA-rækken, om Jydsk Mesterskab i Sydvestmors Idrætscenter. Her var modstanderne i de indledende kampe Skjern Håndbold, Silkeborg-Voel KFUM og Sønderborg. Efter at disse modstandere var besejret, måtte Stidsholt-pigerne se sig slået med 7 mål af et stærkt spillende Brabrand-mandskab og sluttede dermed sæsonen som sølvmedaljevindere i U-16 rækken ved  JM.

SaebyAvis.dk ønsker tillykke med de flotte resultater.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor succes for håndboldspillere fra Stidsholt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER