Forår i luften og forhåbentlig mange Stokroser

Forår i luften og forhåbentlig mange Stokroser

11. april 2011 - kl. 0:06 - af

Så er der forår, og det spire og kribler, og vi går alle med en forventning om snart at kunne se blomster.

Stokrosen er Sæby jo kendt for, fordi den gror lystigt i bl.a. Algade og Pindborggade, men vi kunne rigtig godt tænke os at udbrede den til resten af byen, men da den jo er to-årig, og derfor først sætter blomster derefter, tager det jo lidt tid.
Derfor har Handelstandsforeningen besluttet at deler Stokrosestauder ud på Torvet lørdag den 16. april fra kl 11, og så længe lager haves. Samtidig giver Kjeldgårds Gartneri gode råd, og de står heller ikke tilbage for at gøre en god handel på deres andre medbragte blomster.

Når Stokroserne når blomstringen, laver Handelstandsforeningen en konkurrence, om hvem der kan levere den flotteste og længste Stok rose, så hermed en opfordring til at gøre Sæby til Stokrosens by nr. 1.

Lørdag den 16. april på Torvet, vil komme til at se således ud:
Kl. 10 Kræmmerboderne og Kjeldgårds Gartneri åbner deres boder
kl. 11 Deles de gratis Stokrosestauder ud.

Så vil du være en af de heldige, der kan gå hjem med en Stokrosestaude, skal du skynde dig, da der kun er 200 styk!

4 kommentarer til “Forår i luften og forhåbentlig mange Stokroser” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

4 kommentarer til “Forår i luften og forhåbentlig mange Stokroser”

 • Lyder rigtig godt. Stokroser er altid dekorative men der er længe til den 9 april?? næsten et helt år!!
  Hilsen Bent Krag

 • Henrik Christensen

  Ja Bent, du har helt ret. Arrangementet var tiltænkt 9. april, men er flyttet til lørdag den 16. april. Jeg beklager fejlen, der nu er rettet.

 • Tak det var flot og så på Dronningens fødselsdag.

 • Mette Gregersen

  Jeg såede nogle frø sidste år i potter, fik dem til at gro og plantede de små skud ud i haven. De har overlevet vores strenge vinter og stritter nu lystigt op af jorden….ca 10-15 cm høje. Er utrolig stolt og glæder mig vildt til at kunne nyde de smukke smukke blomster 🙂
  Så man kan altså godt selv også 🙂

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forår i luften og forhåbentlig mange Stokroser ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER