Påskeoptakt og kirkekoncert i Volstrup kirke

Påskeoptakt og kirkekoncert i Volstrup kirke

7. april 2011 - kl. 0:04 - af

Søndag den 10. april 2011 kl. 19.30 er der påskeoptakt i Volstrup kirke. Ved en kirkekoncert opføres det smukke værk ”The Crucifixion” af den engelske komponist John. Værket, der er skrevet for kor, 2 solister og orgel fremføres af Frederikshavn Bykor under ledelse af korets leder, organist Ivan Høiberg. Som solister kan man høre tenor Morten Krogh Mortensen fra operaen i Aalborg samt bassanger Kristian Krebs ligeledes fra operaen i Aalborg. Orgelledsagelsen udføres af organist Svend Ole Kombak.

Der er gratis adgang.

Vel mødt.

Volstrup menighedsråd.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Påskeoptakt og kirkekoncert i Volstrup kirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER