Volstrup Skole bliver hjemsted for det nye Sundhedshus

Volstrup Skole bliver hjemsted for det nye Sundhedshus

1. april 2011 - kl. 5:30 - af

En enig sundhedsgruppe i Frederikshavn Kommune, med repræsentanter fra Region Nordjylland, besluttede i aftes på deres møde i Frederikshavn, at placere det nye Sundhedshus i den gamle skolebygning tæt ved Trafikcenteret i Sæby.
”Vi mener det er en super ide at bruge den gamle skole, her er masser af plads og en bygning, som ellers kommer til at stå tom og ubenyttet hen”, lyder en udtalelse fra sundhedsgruppen til SaebyAvis umiddelbart efter mødet.
Der var da også næsten enighed om beslutningen, der nu kun mangler byrådets godkendelse, hvilket forventes at ske på næste ordinære møde.
SaebyAvis talte sent i aftes med Thomas Ruholm, indehaver af OK tanken og Pitstop på Trafikcenteret ved motorvejen i Sæby. Han synes også godt om ideen med placeringen af det nye Sundhedshus, for som han siger: ”Det vil efter al sandsynlighed give endnu flere kunder i butikken, og det kan vi da kun se positivt på.”. Udover Thomas Ruholm må beslutningen også være godt nyt for dem, der lever af at transportere folk, da der jo er et rimeligt stykke vej fra Sæby midtby til den gamle Volstrup Skole for ældre og dårligt gående.
SaebyAvis vil i dag fredag, forsøge at få en kommentar fra de praktiserende læger i Sæby, der jo nok mener tingene er blevet trukket ned over ørene på dem uden deres medvirken.

14 kommentarer til “Volstrup Skole bliver hjemsted for det nye Sundhedshus” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

14 kommentarer til “Volstrup Skole bliver hjemsted for det nye Sundhedshus”

 • Kurt Overgaard

  Er det Aprilsnar eller hvad ?

 • Allan Pedersen

  Det må da være en APRILSNAR 😉

 • Håber virkelig det er en aprilsnar….

 • Inger Frølner

  Og idag er det den 1. april, så den der tror jeg ikke på.

 • godt det er 1. april

 • Villy Thomsen

  Aprilsnar

 • Nej, det er en misforståelse.
  Volstrup Skole skal ikke være sundhedshus. Den skal i skoleåret 2012/2013 være midlertidig skole til afløsning for de 3 nedlagte skoler i Frederikshavn: Munkebakkeskolen, Hånbækskolen og Ørnevejens Skole. Den midlertidige skole skal fungere, indtil den nye superskole er bygget i Frederikshavn.
  Som et led i kommunens sundheds- og spareplaner, skal eleverne cykle frem og tilbage mellem Frederikshavn og Volstrup. For at huse alle elever, vil der i samarbejde med Hjemmeværnet blive opstillet telte på den tilhørende sportsplads.

 • Nu er det jo den 1´ april så alt er tænkeligt.

 • Lissi Simonsen

  Ja, det er jo 1. april !!!

 • Helt ny vinkel på det sundhedshus.Begyndelsen har været svær,tænk blot på hvilket kæmpe arbejde det har været at finde narhatte i passende størrelse til hele udvalget.Stor fordel at man kan sparre vente tiden på en byggetilladelse,formoder at den er fineste orden.

 • Smart Smart hvorfor ikke længere ude så vores ældre har lidt mere besvær med at komme til lægen,,og vores gangbesværede i kommunen,,,

 • Erik Sudergaard

  Det er ikke godt, når der bliver diskuteret på et forkert grundlag. Fakta er noget helt andet.
  Som de fleste nok har bemærket er der ind imellem stor aktivitet ved skolen af politiet. Hvorfor? Jo det skal undersøges om bygningerne kan ændres til fængsel for kriminelle i stedet for det fængsel, skolen har været for visse børn.
  Se det er fakta.

 • Poul Sørensen

  Der er jo 1. april.
  Et sundhedshus i den gamle skolebygning, som man dengang mnent var for dårlig.
  er den blevet bedre?

 • APRILSNAR!

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Volstrup Skole bliver hjemsted for det nye Sundhedshus ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER