Fridag blev krydret med alsidigt program

Fridag blev krydret med alsidigt program

1. april 2011 - kl. 0:10 - af

Den 20. udgave af Pigernes Fridag blev både festlig og indholdsrig

En busfuld piger fra Østervrå og omegn fik en særdeles vellykket tur med spændende besøg og fælles hygge rundt om i det vendsysselske. Turen tog sin begyndelse i ØVI’s klubhus, hvor der blev drukket morgenkaffe og spist rundstykker. Alle var spændte og gætte på dagens program. Holder bussen snart for døren? Nej først skulle der slås katten af to tønder. For nogen var det første gang, de prøvede den disciplin, men humøret var højt, og inden længe kunne der kåres to kattekonger.

Bussen holdt for døren, og første stop var Aurion Bageriet, Hjørring, hvor ejeren Jørgen Ussing Larsen fortalte om og viste rundt i den spændende virksomhed. Bagefter var der frokost med smagsprøver af det lækre brød og chokolade. Tre kasser marcipanbrød fulgte med bussen fra den gæstfrie virksomhed.

Næste stop blev Dot-kreamik, Nielstrup, hvor selskabet blev delt op i to hold, og på skift var i butik eller værksted, hvor de lavede perlekæder.

Eftermiddagskaffen blev indtaget i Tornby Gl. Købmandsgård, jubilæet skulle da fejres med kaffe og lagkage. Her blev der også lejlighed til at kigge på og høre om stedets historie.

Det bitte Hotel i Hjørring fik fornøjelsen af at servere en veltillavet gang aftensmad bestående af stegt flæsk med persillesovs, som alle nød. Inden kaffe og dessert samt hotellets bidrag til festen – is, blev der tid til små konkurrencer om de mange sponsorgaver, som turen havde fået.

Formiddagens to kattekonger blev bedt om at vælge hver sin dronning, og de fire bliver næste års udvalg – Maiken Nielsen valgte Lisbeth Thomsen og Bente Andersen valgte Gurli Olsen.

En sidste salut skulle sætte et festligt punktum for en lang og dejlig dag. På P-pladsen hjemme i Østervrå blev pigerne mødt af ægtemænd med champagne og stjernekastere, og som en ekstra overraskelse havde de gaflet et par batterier med fyrværkeri, så den 20. pigefridag i Østervrå fik et ekstra festligt punktum.

Fakta
Arrangører i 2011: Aase Jensen, Tove Karlsen, Sonja Boye Albertsen, Susanne Nielsen og Inger Sørensen

Pigernes Fridag 2012: 10. marts 2011

Sponsorer: Rødbeden og de andre rødder/Frk.Grøn, Sportsmaster,Sæby, Kalhøj, Sæby, Dannesboe, Sæby, Trend Sæby, Matas Sæby, Home Swet Home Sæby, Sanne C  Sæby, Teak & Miljø  Sæby, Vinspecialisten  Sæby, Ostefruen Sæby, Mosen, Sæby, Peiter Sport Sæby, Glashuset Havnen, Sæby, Krop & Sjæl  Sæby, Jette din frisør  Sæby, Tops sko  Sæby, Dronninglund Sparekasse, Sæby, PUNKT 1, Frederikshavn, Sindal Autoophug, Karlsen Totalbyg, Karlsen Byg, Advokaterne på Torvet i Sæby, Skæve Mejeri, Østervrå Bageri, BuperBest Østervrå, Fakta Østervrå, Portentilla, Østervrå Apotek, Østervrå Cykelcenter, Pizzaria Østervrå, Dybdal Østervrå, Stisen Østervrå, Grill Cafeen, Salon Dorthe, Spar Nord, Østervrå, Nordjyske Bank, Østervrå, Georg Jensen, Hjørring, Det bitte Hotel, Hjørring.

Hørby Turistfart gav en god pris på bussen og Ole Madsen var dagen igennem en eminent chauffør.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fridag blev krydret med alsidigt program' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger