Minikonference: Penge regn til din virksomhed

Minikonference: Penge regn til din virksomhed

29. marts 2011 - kl. 6:42 - af

Mange virksomheder har i de seneste år været tvunget til at afskedige medarbejdere, skære kraftig ned på omkostningerne og sætte udviklingsaktiviteterne i virksomheden på standby. Vi er nu ved at være ude af krisen og optimismen er igen ved at spirer i virksomhederne, som kan aflæses direkte i stigende salg og antal ansættelser.

Står du overfor at skal investere i udvikling og har svært ved at få fat i kapital gennem de sædvanlige kanaler, så har din virksomhed et væld af muligheder for støtte – og tilskud til udvikling og vækst med udgangspunkt i netop din virksomheds situation, potentiale og ønsker.

Frederikshavn Erhvervsråd afholder i samarbejde med Væksthus Nordjylland en minikonference den 5. april, hvor du kan komme og høre om mange af de økonomiske tilskudsordninger der eksistere. Du få mulighed for at komme i dialog med dem som forvalter pengene, og dermed kan du få afklaret hvilke tilskudsmuligheder der kan være relevante for lige netop din virksomhed.

Kom og hør om hvordan din virksomhed får fingrene i alle de millioner støtteordningerne indeholder:

  • Hvis du går og overvejer om du vil på eksportmarkedet er der netop blevet afsat 112 millioner kroner til at støtte nordjyske virksomheder til at komme godt i gang på det globale marked.
  • Hvis du er ved at produktudvikle, så har du muligheden for at hente økonomisk støtte og rådgivning gennem støtteordningen VITU, hvor der er afsat 20 millioner.
  • Hvis du har svært ved at låne pengene i banken til at finansiere dine udviklingsaktiviteter i virksomheden, så er der afsat 60 millioner i puljen, Nordjysk Lånefond.

Der er rigtig mange muligheder for at hente støtte eller tilskud til de aktiviteter man vil arbejde med i virksomheden

Tilmeld dig arrangementet til den 5. april kl. 15.00 her http://www.frederikshavn-erhvervsraad.dk/index.php?id=145&no_cache=1&tx_ttnews[tt_news]=250&tx_ttnews[backPid]=304

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Minikonference: Penge regn til din virksomhed ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER