Indbrud hos JC Fiskegrej og Fritid

Indbrud hos JC Fiskegrej og Fritid

29. marts 2011 - kl. 12:26 - af

I natten kl. 01.55 var der indbrud hos JC Fiskegrej og Fritid i Algade. Et udstillingsvindue er smadret, og man har så efterfølgende kunnet trække nogle HH jakker ud gennem hullet.
Heldigvis vågnede nogle naboer på den anden side af gaden, hvilket fik tyveknægtene til at suse af sted i en lille sølvgrå bil. Kl. ca. 01.15 kom en anden af naboerne hjem, og han kunne i dag fortælle, at han så en dame kigge på udstillingsvinduet på dette tidspunkt. Da kl. var ca. 01.45 slukkede det netop hjemkomne nabo lyset, så det kunne tænkes at tyvene bare ventede til alt lys i gaden blev slukket.
Ruden blev smadret med en genstand, som tyvene må have haft med sig i bilen, da der ikke var sten eller lignede i eller udenfor butikken..

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indbrud hos JC Fiskegrej og Fritid ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER