Thyra Frank tog alle med storm…

Thyra Frank tog alle med storm…

26. marts 2011 - kl. 19:22 - af

Plejehjemsleder Thyra Frank blev en stor oplevelse i Østervrå Kulturhus, hvor hver en stol var besat, og flere måtte gå forgæves.

Der var nærmest ikke et øje tørt efter aftenens møde med den kendte plejehjemsleder fra Lotte på Frederiksberg, Thyra Frank til en snak om livskvalitet. I to timer holdt hun forsamlingens fulde opmærksomhed fanget med et foredrag fyldt med humor, ironi og alvor. Perfekt serveret med et usædvanlig personligt drive, som ingen i salen kunne undgå at blive smittet af.

Vi følte lige fra aftenens begyndelse denne karismatiske kvindes ildhu for at opnå det bedste for sine medmennesker. Specielt omkring plejehjemmet Lotte, hvor hun fortalte mange sjove episoder med beboerne, med kommunen og med holdninger generelt, men også hendes syn på, hvordan hun mener vores land kunne blive et meget bedre sted for alle generationer. Det kræver ofte kun en lille ændring, var flere gang det klare budskab i løbet af aftenen fra kvinden, der tror på et liv før døden.

Hver en stol var besat og lidt flere til, og vi måtte desværre også sige nej til en del, konstaterer arrangørerne. Til gengæld havde de det rigtig sjovt, dem der nåede indenfor. Thyra Frank er ikke spor bange for at inddrage sig selv, når det gælde om at fortælle en god historie, og det skete flere gange i løbet af aftenen. Mange gange måtte hun holde inde, når publikum og ofte også hun selv brød ud i høj latter, ligeså når hele salen bidrog anerkendende til hendes udsagn med høje klapsalver.

En helt igennem vellykket aften, med højt humør og alle fik en kæmpe portion livskvalitet med hjem.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Thyra Frank tog alle med storm...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER