Generalforsamling samt kåring af årets hold i bowling

Generalforsamling samt kåring af årets hold i bowling

26. marts 2011 - kl. 1:05 - af

Sæby Familie- og Firmabowling afholdte torsdag den 24/3 2011 den årlige generalforsamling. Et godt fremmøde var med til at godkende beretning og regnskab uden noter. Nyvalgt til bestyrelsen er Kim Thomsen, som afløser Per Pedersen, der ikke ønskede genvalg. Til ny revisor suppleant valgtes Lasse Mortensen, han afløser Kurt Kristensen, der automatisk indgår som revisor i stedet for Kim Thomsen, der indtrådte i bestyrelsen. På alle andre poster var genvalg.
Traditionelt kåres hvert år et hold / spiller / person, som i den forgangne sæson har mødt op med den rette ånd og positive holdning, samt fremstår som ambassadør for det sociale og spillet. I år faldt valget på et hold, som til daglig færdes på Skiold maskinfabrik, men til lejligheden kalder sig ” High Tinnings “. Så kan man jo ud fra billedet selv vurdere, hvorfor de mon kalder sig det. Holdet modtog diplom og spisning.
Et stort tillykke til dem………
Generalforsamlingen under ledelse af advokat Jens Chr. Christensen, afsluttede med en god debat omkring det kommende jubilæum den 5. april og en kommende ungdomsafdeling, slutter Hasse Christensen, fra Sæby Familie- og Firmabowling.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Generalforsamling samt kåring af årets hold i bowling' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger