Så er det nu – Standerhejsning i cykelklubben

Så er det nu – Standerhejsning i cykelklubben

25. marts 2011 - kl. 10:45 - af

Lørdag eftermiddag klokken 13.30, er der standerhejsning i Sæby Motions Cykel Club. Såvel gamle som nye medlemmer inviteres til at møde op på P-pladsen ved Sæby Fritidscenter.

Vi cykler for at nyde naturen og komme i bedre form, men når vi først er kommet af sted på jernhesten, kan det næsten ikke undgås at der smides nogle kilo – hos nogle mere end andre! For at få helt styr på totalvægten, vil alle ved sæsonstarten blive vejet med sin cykel og til september, hvor der køres klubmesterskab, stiller man sig på vægten igen. Den der procentuelt er gået mest ned i vægt, vil blive fejret på behørig vis, fortæller Tommy Thomsen.
For at få flere til at opleve glæden ved cykelsporten, har klubben købt en god brugt begyndercykel, som nye medlemmer kan leje til en meget rimelig pris. Der bliver ligeledes oprettet begynderhold, for både racer og mountain bike cyklister, der hver lørdag vil køre i ca. 1 time. Det er i år gode forhåbninger til, at vi kan få hold D, som er et ”rent” motionshold, til at fungere bedre end nogensinde. Efter en rask tur, inviterer klubben på varm suppe og en forfriskning. Efter arrangementet skulle alle således være klar til at rulle ud på den store klinge og nyde det kommunale vejnet eller kønne skovveje.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så er det nu - Standerhejsning i cykelklubben' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER