Kaj Normann Andersen endnu engang på programmet

Kaj Normann Andersen endnu engang på programmet

21. marts 2011 - kl. 0:54 - af

Sæby Pensionist og Efterlønsklub havde i onsdags besøg af Henrik Klitgård og Eigil Grønkjær der sang og spillede viser for de ca 190 medlemmer, der var mødt op til et par festlige timer. De mange fremmødte sang med på mange af de sange som Henrik sang. Når så stemmen skulle have pause spillede Eigil valse, polkaer og andre festlige melodier på harmonikaen.

På onsdag den 23. marts spiller vi banko, så der håber også på at rigtig mange møder op.

Onsdag den 30. marts kommer Erling Nielsen og Nanny Gertsen så og spiller og synger Kaj Normann Andersen viser og sange. De var oprindelig sat på programmet den 23. februar, men da vi den dag blev velsignet med en lille snestorm, var vi nødt til at aflyse mødet denne dag. Men med lidt benarbejde fra vores formands side lykkedes det altså at få dem til at komme på næste onsdag. Alle kan godt begynde at glæde os til denne dag, hvor vi skal høre nogle af de mange hundrede sange, som Kaj Normann Andersen har skrevet, slutter Hans Abildgaard.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kaj Normann Andersen endnu engang på programmet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER