Vi ser fjernsyn i hvert vores rum

Vi ser fjernsyn i hvert vores rum

20. marts 2011 - kl. 1:26 - af

Selv om vi deler alt i hjemmet, gælder det ikke tv-udsendelser. Mænd og kvinder har ikke samme tv-smag, så derfor ser vi ofte fjernsyn på samme tid, men i hvert vores værelse. I hvert tiende hjem ser vi endda sjældent tv sammen.

I tre ud af fem danske hjem er det almindeligt, at mand og kvinde vil se tv samtidig, men ikke samme tv-program. Det betyder, at man ofte ser fjernsyn i hvert sit rum på samme tid. I hver tiende husstand ser man ofte eller altid tv i hvert sit rum.

Det viser en dugfrisk undersøgelse af 1.660 samboende danskere om deres tv-vaner foretaget af analyseinstituttet Interresearch på vegne af Boxer. Analysen viser, at syv ud af ti boliger har tv i mere end et rum, og i 37 pct. af de danske hjem står der fjernsyn i tre rum eller flere.

Hvad kvinder mener mænd ser – og omvendt
Kvinder og mænd har da også et forskelligt syn på, hvad det andet køn synes er interessant. Undersøgelsen viser, at kvinder mener, at mænd mest vil se nyheder, sport, dokumentar og actionfilm. Mens mænd mener, at kvinder især vil se danse-, have- og kongehusprogrammer samt kærlighedsfilm.

Ikke overraskende foregår det meste tv-kiggeri stadig i stuen. Men tre ud af ti danske mænd mener dog, at det er kvinden, der ser mest tv i stuen. Han må derfor fortrække til et andet lokale, hvis han vil se sine nyheder.

”Mænd og kvinders behov for at se tv hver for sig bekræfter den øgede efterspørgsel, vi har på vores Extra Kort, der bruges til at se fjernsyn i flere rum samtidigt. Vi har af samme grund valgt at fjerne abonnementet helt på dette kort. Det betyder, at vi har det billigste betalings-tv-produkt, uanset hvor mange fjernsyn man har i husstanden,” siger Steen Ulf Jensen, adm. direktør i Boxer og tilføjer, at der har været en markant forhåndsinteresse for det nye Extra Kort op til lanceringen i denne uge.

Halv pris på tre fjernsyn
Afskaffelsen af abonnementet på Extra Kortet sænker den samlede tv-udgift til næsten halv pris, hvis man eksempelvis ønsker at kunne modtage betalings-tv på tre fjernsyn samtidig, fortæller Michael Svoldgaard fra Sæby Radio/Tv service.

I branchen er vi rigtig glade for denne udvikling og håber at kunderne tager godt imod det nye koncept.

Vil du vide mere, så kontakt Sæby Radio/Tv Service på 98 46 07 10, eller se på www.tv-service.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vi ser fjernsyn i hvert vores rum' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER