Nyt design på Forsyningens drikkedunke

Nyt design på Forsyningens drikkedunke

17. marts 2011 - kl. 10:06 - af

Sidste år lavede Forsyningen en stor konkurrence for at få et nyt design på den velkendte drikkedunk. Det blev så stor en succes, at vi har valgt at lave konkurrencen igen i år. Vinderen er nu fundet, og den nye dunk er designet af en elev i 3. Klasse.

Den bliver afsløret tirsdag den 22. marts kl. 9.00


Konkurrence
Børn fra 0. – 3. klasse fra hele kommunen har deltaget i konkurrencen om at designe årets drikkedunk. 14 skoleklasser har sendt mange rigtig gode forslag.

Vi har valgt at afsløre dunken på Verdens Vanddag, som hvert år er den 22. marts. Indtil videre er det en hemmelighed, hvem der har designet vores nye dunk. Vinderen får 1000 kr. til klassekassen og æren ved at mange børn i Frederikshavn har en drikkedunk med tegningen på.


Rent vand – kommer fra hanen
I en del år har Frederikshavn Vand A/S delt drikkedunke ud til bl.a. skolebørn og borgere i kommunen. ”Rent vand – kommer fra hanen” hedder kampagnen. 

Når vinderen i år er afsløret, starter uddelingen af drikkedunke på de øvrige skoler i kommunen.

Vi deler drikkedunkene ud, fordi vi gerne vil, at både børn og voksne lærer, at vand fra hanen er den billigste og sundeste måde at slukke tørsten på. Og at vand fra hanen stadig er det reneste og mest friske vand at drikke. Derudover vil vi selvfølgelig også gerne gøre opmærksom på, hvor vigtigt det er at passe på vores livsvigtige drikkevand – nemlig det danske grundvand!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nyt design på Forsyningens drikkedunke ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER