Ghostbuster, sodavandsdåser og matroser på DG

Ghostbuster, sodavandsdåser og matroser på DG

11. marts 2011 - kl. 7:34 - af

Sidste fredag var der fest for fuld udblæsning på Dronninglund Gymnasium. Årets fastelavnsfest var ikke en undtagelse for traditionen om kroning af både kattekonge og –dronning samt kåringer for de mest festlige og skøre udklædninger.

Og den fik ikke for lidt med udklædningerne. Der var både vindruer, Karius og Baktus, prinsesser, pensionister, mimere, patienter, turister… og sådan kunne man blive. Så festudvalget kom virkelig på en hård opgave, da vinderne skulle kåres, for det ene kostume var mere kreativt end det andet. Det endte dog med, at vinderen for bedste udklædning blev en Ghostbuster udklædt elev, og bedste gruppeudklædning blev elever fuldstændigt dækket af knæklys.

Ud over alt det ekstraordinære spas med udklædning og tønde var det en helt igennem fed fest. Det var tydeligt, at fastelavnsfesten var længe ventet. Dansegulvet var fyldt og stemningen høj, lige indtil musikken slukkede kl. 01 under store protester.

Sikkerheden til festen var lagt i hænderne på DGs security vagter, som også optrådte under revyen, så eleverne havde intet at frygte. Sammen med en rigtig vagt som assisterende medhjælper, varetog de sikkerheden, så alle eleverne til fastelavnsfesten kunne få en gnidningsfri og tryg aften!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ghostbuster, sodavandsdåser og matroser på DG' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER