Fantastisk rekordsalg til DBUs Fodboldskoler

Fantastisk rekordsalg til DBUs Fodboldskoler

11. marts 2011 - kl. 13:53 - af

Salget til årets Fodboldskoler startede tirsdag den 8. marts klokken 10.00 og slog alle rekorder. 30 minutter efter salgsstart var 11 skoler udsolgt, og i alt 17 skoler blev udsolgt på 1. dagen. Der blev solgt 1.500 flere billetter end sidste år, da salget startede.

Næsten 8.000 billetter blev solgt på 1. dagen til de 86 skoler, der afvikler i den første uge af skolernes sommerferie i uge 26.

Til de resterende 162 skoler startede billetsalget til afviklingsugerne 27, 28 og 29 i forgårs onsdag, og i går klokken 10 åbnede salget til afviklingsugerne 30, 31 og 32 via Billetnet. 

“Salget til vores Fodboldskoler er gået helt forrygende de seneste år, og igen i år kan vi konstatere, at salget går hurtigere end tidligere. DBU Børn og Ungdom har i samarbejde med fodboldklubberne, der afvikler, fået udviklet et Fodboldskoleprodukt, som er meget populært blandt andet pga. konceptet med god træning, socialt samvær og de ting, deltagerne modtager som for eksempel en landsholdstrøje”, udtaler assistent Richard Andersen Børn og Ungdom.

If Skjold Sæby har som tidligere år fået tildelt DBU’s fodboldskole i uge 27, i år er det årgangene 1997 – 2003 der kan deltage. Prisen for hele ugen er kr. 715,- oplyser Skoleleder Michael Koch Sørensen.

Det er stadig muligt at købe billet til ikke-udsolgte Fodboldskoler via Billetnet. Salget fortsætter, til der er solgt 29.000 billetter på landsplan.

Hvis du har spørgsmål til billetsalget til Fodboldskolerne, kan du kontakte DBU Børn & Unge påfodboldskole@dbu.dk og telefonnummer 43 26 22 22.

Læs mere om DBUs Fodboldskoler her.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fantastisk rekordsalg til DBUs Fodboldskoler' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger