Spar Nord klar med rekordrente på 14 procent

Spar Nord klar med rekordrente på 14 procent

10. marts 2011 - kl. 10:24 - af

Spar Nord er klar til at modtage årets konfirmander med rekordhøje rentesatser på 9–14 procent. I løbet af de kommende måneder vil 50.000 konfirmander indsætte op mod 1 milliard kroner på bankernes konfirmandkonti.

Spar Nord – Danmarks femtestørste bank med 71 lokale banker over hele landet – tilbyder i år at forrente konfirmandernes penge med 9-14 procent – den højeste konfirmandrente banken nogensinde har tilbudt.

En dansk konfirmand modtager konfirmationsgaver for titusindvis af kroner, og en stor del af pengegaverne bliver efterfølgende sat i banken på en såkaldt konfirmandkonto. Ifølge Spar Nord sætter den gennemsnitlige konfirmand i niveauet 16.000 kroner ind på sin konfirmandkonto, og med omkring 50.000 konfirmationer i Danmark nærmer det årlige konfirmand-indskud sig 1 milliard kroner.

– Med en indlånsrente på 9-14 procent giver vi konfirmanderne et meget kontant incitament til at sætte en del af deres pengegaver i banken – i stedet for at brænde det hele af nu og her, siger bankdirektør i Spar Nord Lars Møller.

Lars Møller oplyser videre, at der ingen gebyrer eller opsigelsesvarsel er på konfirmandtilbuddet.

9 ud af 10 fortsætter i Spar Nord

Spar Nord har også historisk set været blandt de banker i Danmark, der tilbyder den højeste indlånsrente til konfirmander. Det blev senest bekræftet af sammenligningsportalen mybanker.dk, der sidste år kårede Spar Nords konfirmandrente som Danmarks højeste.

Og ifølge Lars Møller bliver der i langt de fleste tilfælde tale om en varig bank-debut, når konfirmanderne åbner en konto i Spar Nord.

– 9 ud af 10 vælger at fortsætte med Spar Nord som bank efter det første år, hvor de ekstremt høje indlånsrenter ophører, siger Lars Møller og fortsætter: – Det er jo ingen hemmelighed, at vi altid gerne vil have nye kunder i butikken, og det er selvfølgelig grunden til, at vi gør os anstrengelser for også at tiltrække og fastholde unge kunder i banken.

Lars Møller oplyser videre, at Spar Nord i 2011 har som målsætning at tiltrække 10.000 nye privatkunder og 1.000 nye erhvervskunder på landsplan.

Lokale banker – lokale renter

Selv om alle Spar Nords 71 lokale banker tilbyder konfirmandkonti, så varierer renten inden for spændet 9-14 procent. Det skyldes Spar Nords forretningsstrategi, der giver de lokale Spar Nord-banker en vis mulighed for at tilpasse bankens produkter og tilbud til det lokalområde, hvor banken er aktiv.

Konfirmander kan maksimalt indsætte 25.000 kroner på en konfirmandkonto i Spar Nord, og efter 30. december 2011 justeres renten til samme indlånsrente, som gør sig gældende for Spar Nords stjernekunder. Tilbuddet gælder også for de såkaldte ”nonfirmander”, der ikke vælger en kirkelig højtideligholdelse af konfirmationen.

Om Spar Nord

Med 275.000 kunder og mere end 1.500 medarbejdere er Spar Nord blandt de største banker i Danmark. Siden 2002 har Spar Nord åbnet 18 nye lokale banker og tilkøbt ni filialer fra andre pengeinstitutter, og i dag har Spar Nord i alt 71 lokale banker fordelt over hele landet. Spar Nord ejes af mere end 110.000 aktionærer.

For yderligere oplysninger se: www.sparnord.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spar Nord klar med rekordrente på 14 procent ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER