Renovering årsagen til underskud i Voerså IF

Renovering årsagen til underskud i Voerså IF

9. marts 2011 - kl. 1:45 - af

Et underskud på 63.000 – kroner var ikke noget, der bekymrede Voerså IFs formand Ole Kristensen, da der for nylig blev afholdt generalforsamling i klubhuset på stadion. Pengene er blevet brugt ganske fornuftigt til forbedringer i klubhuset, hvor der er blevet sat nyt loft op i kantinen, på grund af akustikken i lokalet simpelthen var forfærdelig. Her ud over er der et mødelokale blevet færdigt samt en del forbedringer i husets køkken. Lidt kroner er der stadigvæk at gøre godt med, da der er en bankbeholdning på 17.500 – kroner.

Af kommende aktiviteter hvoraf nogle vil koste klubben en del kroner, er et nyt lysanlæg der er på vej til opsætning på træningsbanerne, hvilket er tiltrængt da det gamle anlæg efterhånden er 38 år gammelt, en træningslejr på Hvide Klit for hele ungdomsafdelingen i foråret, en multibane er under opsejling, nogle ungdomshold der til sommer skal til Ungarn for at deltage i diverse fodboldturneringer, idrætsuge i uge 31 og en fodboldskole i skolernes sommerferie.

I beretningen roste formanden de mange frivillige, der tager del i alle mulige former for aktiviteter, for at klubben kan eksistere. Formanden gik endda så vidt, at han nævnte Voerså IF, som en af de allerbedst drevne klubber i hele området.

Til sommerturneringen har klubben i alt tilmeldt 11 hold, heraf 8 ungdomshold.

Fotos. Alle 4 billeder er fra ungdomsafdelingens standerhejsning hvor 60 piger og drenge deltog. Herudover er der 26 medlemmer i alderen fra 4 – 7 år, men de må vente til varmegraderne stiger højere op. Generalforsamling fandt sted 3. marts.

Tekst og fotos. Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Renovering årsagen til underskud i Voerså IF' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER