Ugens bolig fra EDC Martin Riise A/S

Ugens bolig fra EDC Martin Riise A/S

7. marts 2011 - kl. 10:36 - af

Villaen er beliggende Anton Jakobsens Vej 9, 9300 Sæby.

Helt unik rødstens liebhavervilla opført år 1995, beliggende kun ca. 200 meter fra vandet. Fra grunden og villaen er her utrolig flot udsigt til havet, ligesom man fra 1. sal på huset, har næsten 180 graders havudsigt mod Frederikshavn og Læsø. Bag villaen har man god kuperet naturgrund, med bevoksning, virkelig god terrasse. Villaen er indrettet med entre, bryggers, opholdsrum, (mulighed at etablere endnu et værelse) lyst badeværelse med adgang til sauna, 3 store gode børneværelser med plankegulv, soveværelse med merbaugulv og adgang til badeværelse med utrolig flot opmuret bruseniche, bordarrangement og gulvvarme.
Flot lyst køkken i forbindelse med spændende stue med merbaugulv, trappe til spændende åben 1. sal med stuen, med en helt unik havudsigt. Fra køkkenet er udgang til syd og vest terrasser samt haven.

En rigtig spændende arkitektonisk villa, der skal opleves.

Nedsat med 100.000,00 og kan nu erhvervs for kr. 3.198.000,00. RING FOR FREMVISNING!

Sagsnr. 93003508

Kunne dette hus være noget for dig så kontakt: EDC Martin Riise A/S på tlf. 9689 0477
Huset er på 163 kvm., og har en grund på 1.200 kvm. Prisen er 3.198.000.

Vil du se mere om denne fantastiske bolig klik her

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens bolig fra EDC Martin Riise A/S ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER