Gylle og forår i luften på TV2nord i aften

Gylle og forår i luften på TV2nord i aften

7. marts 2011 - kl. 13:22 - af

Det er alene op til den enkelte landmand at vurdere om det er forsvarligt at køre gylle ud, og det gør mange lige nu også i Sæby. Det kunne man ved selvsyn se og dufte i og omkring Nellemanns Have i den forgangende uge trods sneklædte marker. Er det okay kan man så spørge sig selv?
De 11 nordjyske kommuner skal føre tilsyn, men gør det alle forskelligt, så nogen steder er der næsten frit spil, også selv om der er strenge regler for, hvordan gyllen skal nedfælles, bland andet når jorden er frossen. Derfor er det i løbet af den sidste uges tid gået galt 7 gange i Nordjylland (de tilfælde vi kender) – og det er ikke godt nok mener en nordjysk mf’er. Se indslaget på TV2nord i aftenens udsendelse.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gylle og forår i luften på TV2nord i aften' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER