V-politiker varmer op til det kommende valg!

V-politiker varmer op til det kommende valg!

4. marts 2011 - kl. 14:07 - af

Tirsdag den 1. marts afholdte folketingskandidat og byrådsmedlem i Frederikshavn kommune, Anders Broholm, aktionsmøde for venstremedlemmer i kommunen. 25 nøglepersoner i den kommende valgkamp deltog og var med til at sparke den kommende valgkamp i gang. De fik et indblik i hvordan de kan hjælpe til under valgkampen og sikre en ung og lokal liberal stemme i Folketinget. På mødet fik de deltagende nøglepersoner mulighed for at byde ind med gode ideer, men de fik også et politisk oplæg fra Anders Broholm.

”Det er vigtigt at sikre et lokalt link fra Østvendsyssel til Christiansborg. Vores område har mange udfordringer, som der skal kæmpes for lokalt. Fx inden for sundhedsområdet, beskæftigelsesområdet og uddannelsesområdet” var et af Anders Broholm klare budskaber.

Anders Broholm har som byrådsmedlem et godt kendskab til de lokale udfordringer og har, trods sin unge alder, allerede en god portion erfaring inden for det politiske. Han har desuden allerede været i Folketinget i flere omgange som suppleant og har derfor allerede kendskab til Christiansborg som arbejdsplads.

Venstre arbejder målrettet på at fange stemmer nok, således det lykkedes at få Anders Broholm valgt som folketingsmedlem i Nordjylland.

Så Lars Løkke kan bare trykke på knappen, Venstre i Frederikshavn Kommune er klar!

Information om Anders Broholm:

• 26 år og bor i Gærum

• Gymnasielærer på Frederikshavn Gymnasium

• Medlem af Frederikshavn Byråd siden 2005 (Gruppeformand og sundhedsudvalgsformand)

• Medlem af Nordjyllands Regionsråd 2005-2009

• Kandidat uddannelse fra Aalborg Universitet 2009

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'V-politiker varmer op til det kommende valg!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER