Nytter det med en lokal på Christiansborg?

Nytter det med en lokal på Christiansborg?

2. marts 2011 - kl. 12:15 - af

Venstre i Sæby og venstre i Frederikshavn kredsen indbyder alle interesserede til en hyggelig og interessant aften.

15. marts 2011 kl. 19:30 – Havnebo, fælleshuset, Sæby.

Mød Bodil Thrane, tidl. MF for venstre i Sæbykredsen og folketingskandidat for venstre i Sæby, Anders Broholm.
Bodil Thrane vil fortælle om sin tid i Folketinget og give dit bud på betydningen af et lokalt folketingsmedlem, der arbejder for kredsen. Samtidig vil Bodil Thrane give sit besyv med om venstres nuværende situation og politik.
Du kan også møde venstres folketingskandidat i Sæby og resten af Frederikshavn Kommune, Anders Broholm, der vil fortælle om sine politiske visioner og om hvordan han vil arbejde for kredsen og venstre efter det forestående valg.

Mød op til en interessant aften med gode tilbageblik og et udblik til fremtiden!

Med venlig hilsen
Venstre i Sæby og Venstre i Frederikshavn kredsen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nytter det med en lokal på Christiansborg?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER