Nu kan Jensens Fiske-restaurant besøges på Fyn

Nu kan Jensens Fiske-restaurant besøges på Fyn

1. marts 2011 - kl. 13:58 - af

Mette og Jacob Jensen udvidere deres succeskoncept fra havnen i Sæby med endnu en fiskerestaurant, denne gang i Kerteminde på Fyn, skriver fyns.dk

Det er ikke nogen ny tanke at vi åbner endnu en restaurant fortæller Mette Jensen, det har været på tegnebordet en tid, og lokalerne i Kerteminde er helt perfekte og derfor slog vi til med det samme – Vi har kunder, der har opfordret mig til at åbne andre steder, så nu må vi se om succesen er et Sæby fænomen, eller om det holder world wide, siger Jacob Jensen til fyns.dk

Det er den tidligere restaurant Glaciet der nu er kommet på nordjyske hænder. Restauranten skal efter planen åbne fredag d. 4 marts.

Leder af Jensens Fiskerestaurant i Kerteminde bliver heller ikke en helt ukendt og uvandt person. Det er den 23-årige Rikke Jensen, der med sine 5 års erfaring fra restauranten på havnen i  Sæby, nok skal styre restauranen med sikker hånd.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nu kan Jensens Fiske-restaurant besøges på Fyn ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER