Den nye observationsliste om hunde giver problemer!

Den nye observationsliste om hunde giver problemer!

28. februar 2011 - kl. 20:51 - af

I forbindelse med den nye observationsliste, har hundenyheder.dk kontaktet Erik Westergaard, der har udgivet 2 bøger om muskelhunde (Staffbogen fra 2007 og “Muskelhunde – hvad er det?” fra 2009, og som også har et stort kendskab til de hunde, der går under betegnelsen muskel- og kamphunde.

Ifølge Erik Westergaard er det en sørgelig oplevelse, at regeringspartierne slet ikke lytter til de faglige argumenter fra dyrlægernes formand, racerepræsentanter, DKK og Dansk Terrier Klub, man vedtager bare et forbud og en ny revision af hundeloven.

Ifølge ham bliver alle lovlydige ejere af de forbudte racer mødt med mange ubehagelige oplevelser og mange problemer, når de lufter deres hunde.

Nu er det f.eks. Rottweileren, der er i søgelyset p.g.a. de sidste dages hændelser.

Erik Westergaard siger, at et hundekørekort må være løsningen, da mange anskaffer sig en stor hund, uden at kende hundens psyke og uden viden om, hvordan man opdrager og passer så stor en hund.

Læs hele historien på hundenyheder.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Den nye observationsliste om hunde giver problemer! ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER