Sidste uges arrangement flyttet til ny dato!

Sidste uges arrangement flyttet til ny dato!

27. februar 2011 - kl. 13:52 - af

Sæby Pensionist og Efterlønsklub måtte desværre aflyse arrangementet i onsdag. Det var meningen at Erling Nielsen og Nanny Gertsen skulle fortælle, spille og synge viser og sange om Kaj Normann Andersen. En eftermiddag som vi i bestyrelsen havde set frem til. Men vejret er vi jo ikke herre over, men efter lidt ringen frem og tilbage har formanden fået arrangeret det således, at Erling Nielsen og Nanny Gertsen i stedet kommer i kulturhuset onsdag d. 30 marts kl. 14. I bestyrelsen er vi meget glade for at de kunne komme den dag.
På onsdag er der banko på programmet, så der håber vi, at der er mange, der vil komme og få et par hyggelige timer sammen med os, og evt. få nogle gode gevinster med hjem, slutter Hans Abildgaard.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sidste uges arrangement flyttet til ny dato!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER