Positive vinde hos håndboldfolket

Positive vinde hos håndboldfolket

24. februar 2011 - kl. 2:31 - af

ØVI’s håndboldafdeling har godt fat på tingene efter nogle år med op af bakken.

En handlingsplan for de næste tre år skal for alvor få tingene sat i perspektiv for ØVI’s håndboldafdeling, berettede formand Inge Lis Andersen. Hun og den øvrige bestyrelse, har med hjælp fra DGI fået sat foreningens ønsker og mål i system. Bl.a. er det planen, at tilrettelægge en tur til udlandet for ungdomsspillerne.

På rette vej
I de sidste par år har det ellers været lidt op af bakken, men en ihærdig indsats fra bestyrelsen har nu givet positive vinde. Foreningen har forsøgt sig med forskellige nye tiltag og arrangementer. Noget er gået godt andet knap så godt, men samlet set har der været meget at glæde sig over. Senest har alle afdelinger i ØVI med succes arrangeret Fed Fredag for de unge.

På ungdomssiden har foreningen for nylig fået en henvendelse fra en flok U8 drenge og U16 piger, som gerne ville spille håndbold, og nu er i fuld gang med at lære reglerne at kende. Noget tyder på, at udviklingen er på rette vej, og at bestyrelsens ønske til fremtiden om flere aktive spillere unge som voksne kan blive opfyldt.

Flere forældre
Foreningens medlemmer – seniorer og unge samt deres forældre har ydet en flot frivillig indsats – specielt ved skolejubilæet og til en totalt udsolgt julefrokost. I år en ordentlig omgang for især de unge opvaskere, hvilket fik formanden til med et stort hjertesuk at efterlyse opbakning fra flere forældre.

Flot regnskab
En meget vellykket Østervrå Messe og et flot overskud fra Julefrokosten, men også et vågent øje på udgiftssiden, gav et virkelig flot økonomisk resultat.

Torben Bo Jensen og Finn Mellergaard Sørensen blev genvalgt til bestyrelsen, ligesom der også var genvalg til suppleant Søren Uggerhøj. Ny suppleant blev Per Larsen i stedet for Amanda Pape Thomsen, og til stor glæde for bestyrelsen meldte endnu en suppleant sig – Lisa Uggerhøj – suppleanterne deltager i bestyrelsesmøderne. De øvrige medlemmer i bestyrelsen er Inge Lis Andersen, Berit Nielsen og Solveig Karlsen.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Positive vinde hos håndboldfolket' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger