Årsafregningen fra Forsyningen er på vej til kunderne

Årsafregningen fra Forsyningen er på vej til kunderne

24. februar 2011 - kl. 6:43 - af

Frederikshavn Forsyning A/S har sendt 31.200 stk. aflæsningskort til sine 41.400 kunder.
Heraf har 91 procent inden for fristen valgt at aflæse og indberette forbruget af el, vand og varme. 6 procent har indberettet forbruget efter at have modtaget en rykker. For de sidste 3 procent har Forsyningens medarbejdere aflæst kundernes forbrug mod betaling af et gebyr.

Hovedparten af Forsyningens kunder er tilmeldt Betalingsservice og modtager derfor årsafregningen med BS-oversigten for marts. De resterende kunder modtager afregningen med posten.

Forsyningen har igennem 2010 været i gang med et kvalitetstjek af opkrævningssystemet; det kan medføre nogle ændringer for visse kunder. Der har blandt andet været fokus på kunder, som får flere afregninger på samme adresse. Disse kunder får fremover kun én regning.

Ændret regningsdesign
Forsyningen har været i gang med at forbedre designet på årsafregningen. Der er mange lovkrav, som skal overholdes, hvilket gør det svært at lave et læsevenligt design, men der er på trods af dette skabt en mere forenklet årsafregning. Kunder, der ønsker den detaljerede udgave af afgiftsspecifikationen, er velkomne til at kontakte Kundeservice.

Større forbrug af varme
Også kunder ved Frederikshavn Varme A/S har kunnet mærke på forbruget, at 2010 har været koldere end tidligere år. Der er produceret 15 % mere varme i forhold til 2009. Det har betydning for acontoforbruget for 2011, som sættes efter forbruget i 2010. Kunder, der mener at acontoforbruget for 2011 skal justeres, er velkomne til at kontakte Kundeservice.

Penge tilbage
I år skal godt 2.000 kunder have penge tilbage. Det tager Forsyningen som et udtryk for, at acontoniveauet ligger fornuftigt trods en stigning i forbruget af el og varme. Kunderne er gode til at give besked, hvis der i løbet af året sker ændringer i deres forbrug.

230 kunder får afregningen senere
Der er cirka 230 kunder, hvis afregning ikke er klar endnu. Dette kan skyldes, at Kundeservice er i gang med at tjekke de modtagne aflæsninger, en verserende refusionssag eller andet, som gør, at afregningen trækker ud. Disse kunder vil naturligvis modtage deres afregning hurtigst muligt.

Ubebyggede grunde
Ejere af en ubebygget, men byggemodnet grund – det vil sige, at Frederikshavn Spildevand A/S har ført stik til grunden, så der er tilslutningsmulighed til det offentlige spildevandssystem – skal være opmærksomme på, at de vil modtage en opkrævning på et fast bidrag pr. spildevandsstik. Frederikshavn Spildevand A/S indførte dette bidrag i forbindelse med den nye betalingsvedtægt pr. 1. januar 2010. Læs mere herom på www.forsyningen.dk under Selvbetjening.

Tømningsordning for septiktanke
Frederikshavn Spildevand A/S overtog administrationen af denne ordning pr. 1. januar 2010. Kunder, som er omfattet af den kommunale tømningsordning for septiktanke, har betalt aconto for ordningen i 2010. De kunder, som ikke har fået tømt septiktanken i 2010, vil derfor få pengene retur i forbindelse med årsafregningen. For 2011 vil der ikke blive opkrævet aconto. Den faktiske tømning vil blive opkrævet via årsafregningen for 2011. Dette er med til at sikre, at kunden kun betaler, når tømningen har fundet sted.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Årsafregningen fra Forsyningen er på vej til kunderne' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER