Generalforsamling i Nellemanns Haves Venner

Generalforsamling i Nellemanns Haves Venner

23. februar 2011 - kl. 13:08 - af

Foreningen Nellemanns Haves Venner afholder ordinær generalforsamling torsdag den 3. marts kl. 19.00 i Manegen, Rådhuspladsen 3, Sæby.

Dagsorden i henhold til vedtægterne.

Nellemanns Haves Venner og Nic. Nellemans Fond, som ejer Haven, søger i øjeblikket forskellige fonde, der i blandt Realdania om økonomisk hjælp til udarbejdelse af en fremtidig plan for Nellemanns Haves videre udvikling og forskønnelse.

Til daglig plejes og passes haven udelukkende af frivillige, som ligger et stort arbejde i at gøre haven attraktiv både for turister men også for byens egne borgere. Planen for fremtiden lyder på, at man gerne vil have, at der blive større og bedre muligheder for, at Haven fremover vil blive mere brugt, både af foreninger, skoler m.v. i højere grad end i dag, lige som man ønsker at gøre det til en større turistattraktion.

Nellemanns Have får idag et tilskud fra Frederikshavn Kommune på 125.000 kr.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Generalforsamling i Nellemanns Haves Venner' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER