Skal din postkasse flyttes inden udgangen af 2011?

Skal din postkasse flyttes inden udgangen af 2011?

18. februar 2011 - kl. 12:32 - af

775.000 postkasser skal danskerne ifølge den nye postlov inde årets udgang have flyttet ud i skellet til den offentlige vej.

Flytningen skal lette og effektivisere postbudenes adgang til postkasserne.

Huse bygget efter 1973 har allerede i dag brevkassen ude ved vejen, mens ældre huse hidtil har været fritaget. Med den nye postlov bliver reglerne imidlertid ens for alle – uanset hvor gammelt huset er.

Post Danmark har netop talt op, hvor mange husstande der skal sætte brevkasse op. På landsplan drejer sig om cirka 775.000 husstande.

“Det er rigtigt mange mennesker, som skal flytte deres brevkasse. Derfor vil vi gennem hele 2011 gøre vores yderste for at informere alle berørte,” siger Henrik Larsen, chef for Post Danmark Privatkunder.

Post Danmark har desuden lanceret en hjemmeside, hvor man kan placere en brevkasse på en grund, der ligner ens egen.

“Idéen er, at man her har en interaktiv mulighed for at finde ud af, hvordan brevkassen skal placeres på ens egen grundtype. Men derudover står vores kundeservice selvfølgelig også parat med individuel rådgivning, hvis man har behov for det,” siger Henrik Larsen.

6 kommentarer til “Skal din postkasse flyttes inden udgangen af 2011?” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

6 kommentarer til “Skal din postkasse flyttes inden udgangen af 2011?”

  • Vil det så sige at posten får lov til at køre på fortovet gennem byerne,og ellers imod kørselsretningen. De har før kørt i venstre side hele vejen gennem Thorshøj, det kan da ikke være trafiksikret.

  • ja det har du ret i men hva,De kører jo altid på fortovet her i Sæby….Så der må jo komme en masse anmeldelser,for man må jo ille cykle på fortovet eller er postbudet fritaget????

  • Postkasseguide.dk

    Reglerne for placering af postkasser efter den nye postlov er faktisk simple når man lige får læst lidt om dem. Hvis I er interesserede i at vide mere om den nye postlov eller få rådgivning om indkøb af ny postkasse, så er I meget velkomne til at kigge forbi http://www.postkasseguide.dk, som er en online guide til boligejere ang. den nye postlov.

  • “DANAMAIL” postkassen , som er vist i denne artikel kan også fås som vægmonteret, spørg hos Danahouse, vi anbefaler denne rustfri postkasse , da den har et indkast der gør det muligt at modtage større forsendelser og små pakker ( os der deler reklamer ud ) kan varmt anbefale denne postkasse, da den letter vores arbejde http://www.danahouse.dk

  • Ifølge en artikel her: http://imis.dk/ kan man endda få en bøde hvis man ikke flytter sin postkasse

  • postkassen – bliver førstegangsindtrykket – man får af din bolig, fra nytår 2012, derfor skal man jo vælge sin nye postkasse med omhu!

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skal din postkasse flyttes inden udgangen af 2011?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger