Igen fuldt hus til “Sjov tirsdag” hos Sæby Bowling

Igen fuldt hus til “Sjov tirsdag” hos Sæby Bowling

17. februar 2011 - kl. 13:11 - af

Sæby Familie- og Firmabowling har afholdt endnu en sjov tirsdag med fuldt hus. Masser af unge mennesker fik en god oplevelse med hjem, og der blev hygget, kæmpet og grinet, så alt i alt endnu engang en succes, fortæller Hasse Christensen fra Sæby Bowling og fortsætter: ”Vi kan godt mærke, vejret ikke er det bedste, hvilket passer perfekt når man skal arrangere noget i et Bowling Center. Derfor kunne vi også denne gang melde fuldt hus, hvilket er særdeles tilfredsstillende”.

Aftenens 3 vindere, blev efter nogle spændende kampe, præmieret med følgende:

1 Times bowling Lars Pedersen
Gavekort Kalhøj på 150.- Casper Jensen
Gavekort Matas på 200.- Kristoffer Christensen

Næste sjov tirsdag løber af stablen den 1. marts 2011, oplyser Hasse Christensen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER