Ordet er frit: Rettidig omhu sikrer drift

Ordet er frit: Rettidig omhu sikrer drift

9. februar 2011 - kl. 6:45 - af

At Birgit Hansen i lørdagens avis giver udtryk for, at hun ikke er tilfreds med flertallets dispositioner i Frederikshavn kommunes byråd er vel næppe den store overraskelse. Som den naturlige arvtager og spidskandidat for socialdemokratiet, må retorikken nødvendigvis ikke blive for konstruktiv – sådan som landet ligger i dag. Jeg er dog nødt til at berigtige en oplysning som gives.

Det påstås at driften for 2010 gav et minus – det er ikke rigtigt! For første gang i den nye Frederikshavn kommunes historie går vi nemlig ud af et budgetår med et markant overskud på driften. Der tegner sig lige nu et billede af et overskud på driften i nærheden af de 100 mio. kr. som vi stræbte efter da vi tog tyrene ved hornene og genåbnede budgettet i midten af 2010 (Det må I da også have hørt om i økonomiudvalget!). Det er da i den grad udtryk for rettidig omhu, at vi med genåbningen af budgettet fik taget afgørende, og nødvendige, skridt til at genoprette den kuldsejlede økonomi og sætte tæring efter næring i krisetiden. Det gjorde vi vel at mærke uden at Socialdemokraterne på det tidspunkt ønskede at medvirke og tage det nødvendige ansvar.

Flertallet er beviseligt i fuld gang med at realisere det vi lovede: Genopretningen af Frederikshavn Kommunes økonomi.

Så ja, der er, som Birgit Hansen skriver, håb endnu.

Mogens Brag

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ordet er frit: Rettidig omhu sikrer drift' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger