SIK80 fik to flotte placeringer til DM i Århus

SIK80 fik to flotte placeringer til DM i Århus

8. februar 2011 - kl. 1:49 - af

Marselisborghallen i Århus var endnu en gang rammen om DM ungdom i mangekamp. Sæby atletik havde to deltagere til mangekampen. Begge var førsteårs, så klubben havde ikke gjort sig forhåbninger om medaljer. Tallenterne fra hele landet havde sat hinanden stævne i atletikkens skrappeste match-mangekampen, hvor det gælder om at være en alsidig sportsmand.

Sara og Daniel levede op til forventningerne med hhv. en 5 og 6. plads. Næste år har de mulighed for at komme helt til tops, slutter Gunnar fra SIK80.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'SIK80 fik to flotte placeringer til DM i Århus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER