Café Mandfred rejser til Australien

Café Mandfred rejser til Australien

6. februar 2011 - kl. 7:22 - af

Rejseforedrag: Familie på orlov i Australien.
Mange familier drømmer om at rykke måneder ud af kalender og penge ud af bankkontoen til den store oplevelsestur spændende steder i verden. Ikke alle gør drømmen til virkelighed, men Bente Højris, præst i Østervrå Frikirke og Sæby Baptistkirke, har gjort det sammen med sin mand og deres to sønner. Faktisk hele to gange. Første gang i tre måneder, hvor de tog børnene ud af skolen og brugte deres orlov til at rejse det australske kontinent tyndt. Senere blev det til et gensyn i yderligere fem uger.

Café Mandfred
Østervrå Frikirkes Café Mandfred har inviteret Bente Højris til det næste træf lørdag den 12. februar, hvor hun vil fortælle om turene, oplyser Susanne Andersen. Bente Højris kommer også ind på alle de praktiske ting, det er vigtigt at forberede, for at turen skal blive vellykket. Andre interessante spørgsmål, som hvordan klarer man skolegang? Hvordan får man råd til en så lang tur, og hvilke oplevelser for livet får man med sig hjem? Er noget af det dagens gæst vil forsøge at besvare.

Fælles brunch
Inden den spændende rejse til Australien, nyder piger i alle aldre sammen en lækker hjemmelavet brunch, hvorefter Bente Højris står klar til at dele sine oplevelser og overvejelser med deltagerne.
Vi kan kun opfordre alle voksne piger og kvinder til at melde sig til, arrangementet er for alle, og ikke kun for dem, der normalt kommer i kirken, så tag veninden, din mor eller svigermor med, lyder opfordringen fra Café Mandfred.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Café Mandfred rejser til Australien' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger