Indsamling – Ud med de gamle aviser og reklamer

Indsamling – Ud med de gamle aviser og reklamer

3. februar 2011 - kl. 2:52 - af

Lørdag den 5. februar samler spejderne fra Sæbygaard Gruppen igen gamle aviser, reklamer og andet papir ind.

Aviser m.v. skal være lagt ud til vejen inden klokken 9.00, så kommer vi og henter det. Da det er spejderne selv, der er med ude at samle ind, beder vi folk om at pakke aviserne og reklamerne i indkøbsposer eller små bundter. Så kan børnene nemlig løfte dem.

Pengene fra indsamlingen går til aktiviteter for spejderne, slutter Kasper Holm, Sæbygaard Gruppens avisudvalg.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indsamling - Ud med de gamle aviser og reklamer ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER