Tv-pakker uden alt det med småt

Tv-pakker uden alt det med småt

2. februar 2011 - kl. 16:26 - af

Sidste års Forbrugerredegørelse gav tv-udbyderne en bundplacering. Indehaver – Michael Svoldgaard hos Sæby Radio/Tv – Service glæder sig over at en af tv-udbyderne har taget kritikken alvorligt. Canal Digitals all-inclusive tv-pakker sælges til priser, der er gennemsigtige og til at forstå.

Det er svært at gennemskue, hvad man egentlig skal betale, når man køber en tv-pakke. Kortafgift, plusabonnement, telefonpriser, der på overfladen ser ud som om de indgår i én samlet tv-pakke og pakke-priser, der stiger voldsomt og pludseligt efter en periode. Rigtig meget står med småt, når man skal vælge tv-udbyder, og det skaber mistillid blandt kunderne.

Indehaver – Michael Svoldgaard hos Sæby Radio/Tv – Service kan godt nikke genkendende til problemet. For det er ofte ham, der står i forreste række, når de komplicerede betingelser og priser på tv-pakkerne skal forklares for kunderne.
”Det hele er efterhånden blevet lidt for smart og kreativt, og kunderne bliver ganske enkelt skuffede og får en dårlig oplevelse, når alt det, der i første omgang stod med småt, begynder at tikke ind på fakturaen,” siger han.

Han kalder det derfor en sejr for forbrugerne, at Canal Digital har valgt at sadle om og nu sælger deres tv-pakker til én pris, hvor alt er inklusiv.

”Før skulle kunderne betale kortafgift og ekstra for at se tv-kanalerne andre steder i huset, men nu bestemmer kunderne selv. I steder for at man som kunde skal forholde sig til en masse mærkelige udregninger og ekstra-udgifter ved man nu, hvad man får. For der er kun én pris man skal forholde sig til,” fortæller han.

Canal Digital valgte i foråret 2010 som den første tv-udbyder på markedet, at rydde op i skjulte gebyrer og kortafgifter. I dag sælges Canal Digitals tv-pakker til én fast pris, der inkluderer tv-abonnement i op til 4 rum, HDTV-box, HD-kanaler og Danmarks bedste signal-kvalitet på alle de tv-kanaler, der distribueres til kunderne.

Hvis man er interesseret i at få en masse gode tv-programmer at vælge imellem, tilbyder Sæby Radio/Tv – Service at sørge for hele det tekniske set-up med installation af en tv-løsning fra Canal Digital. Det er nemlig også inkluderet i prisen fra Canal Digital, at man nemt og enkelt kan komme godt i gang.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tv-pakker uden alt det med småt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger