Fra Vizitten til ugens bolig fra EDC Martin Riise A/S

Fra Vizitten til ugens bolig fra EDC Martin Riise A/S

31. januar 2011 - kl. 1:14 - af

Sjældent udbudt byhus i den gamle populære bydel i Sæby med hele
302 kvm., heraf 60 kvm. godkendt til erhverv (pt. kontor) og 242 kvm. spændende bolig.

Bl.a. med de gamle højloftede stuer med stuklofter og den lyse charmerede stue/bibliotek med udsigt over haven.

Dette store charmerede gulmalet byhus med rødt tegltag er oprindeligt opført i 1882 og har siden kun haft 3 ejere. Huset var opført som bolig og sagførerkontor og er siden løbende renoveret så bygningen i dag fremstår i en virkelig god stand. Historiens vingesus mærkes tydeligt, når man i dag træder ind i den gamle højloftede hall med opgang til 1. sal, af den oprindelige smukke trappe, samt indgang til henholdsvis kontorer og bolig til hver sin side. Her er indgang til 2 gode lyse kontorer, hvor man er ugenert fra beboelsen og dog med direkte adgang til boligen. Fra det ene kontor har man udgang til havestuen (renoveret 2002), hvor man i ro og mag kan betragte livets gang i den store smukke og ugenerte have med bl.a. gamle frugttræer og gode terrasser. Her er desuden carport og stort udhus med klinkegulv, samt opbevaringsrum på 1 sal af carporten.

Beboelsen er indrettet med 2 store nænsomt renoverede stuer med stuklofter og forsatsvinduer, den ene med brændeovn, yderligere flot lyst bibliotek/stue med gammel indbyggede reoler og udgang til haven og den sydvendte terrasse. Lyst spisekøkken samt badeværelse. Desuden bryggers hvorfra man har adgang til mindre kælder, der vil være velegnet til vinkælder. Fra bryggers er der desuden opgang til 1. sal. Fra trappen i hallen er der adgang til stort soveværelse med eget badeværelse. Desuden er her selvstændig afdeling med badeværelse, 2 værelser og god stue med køkkenfaciliteter. EN VILLA HELT I SÆRKLASSE – IDEEL TIL MANGE FORMÅL EVT. LIBERALT ERHVERV.

Sagsnr.: 93003387

Kunne denne ejendom være noget for dig så kontakt: EDC Martin Riise A/S på tlf. 9689 0477
Prisen på denne fantastiske bolig er 3.998.000.

Vil du se mere om denne fantastiske bolig klik her

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fra Vizitten til ugens bolig fra EDC Martin Riise A/S' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER