Stig Rossen gjorde det umulige i aftes

Stig Rossen gjorde det umulige i aftes

30. januar 2011 - kl. 1:39 - af

Der var mere end alkohol og småfulde mennesker på spil i aftes i Syvsten Hallen. Men en ting var sikker Stig Rossen gjorde det umulige, indtog scenen med nogle følelser og en professionalisme, der ikke er set lignende. Alle var med fra start, og det orkester, der lige havde mistet deres forsanger, spillede som var det sidste gang. Stig Rossen lagde ud med “Helt der oppe på Vimmersvej” og det var faktisk lidt uhyggeligt – man kunne næsten ikke høre, at det ikke var “Bamse”, der sang. Selv Stig Rossen var flere gange under koncerten rørt til tårer.

Om denne aften var Bamses mindeaften i Syvsten Hallen, det må tiden vise, men Stig Rossen var ikke i tvivl, vil de ha’ mig med, så siger jeg gerne ja.

Udover det formelde var det bestemt ikke en koncert uden følelser. Med tårer i øjnene og en lille klump i halsen, gjorde Stig Rossen en fantastisk figur, og langt de fleste mente da også, det var en mindeværdig aften, og at Stig Rossens optræden bestemt blev godkendt. Halfesten var den 34. i rækken – om det til næste år igen bliver Bamses Venner og Stig Rossen er endnu uvist, men godt var det.
Ligeledes er det første gang ”Bamsefesten” i Syvsten har haft en så stor mediebevågenhed, fra nær og fjern var der fotografer og andre pressefolk, som alle havde taget den lange tur, for at ved selvsyn at konstatere at indsatsen bestemt var godkendt. Nu kan alle så kun vente på hvad Syvsten IF og Bamses Venner bliver enige om omkring den 35. fest i Syvsten Hallen.

En kommentar til “Stig Rossen gjorde det umulige i aftes” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Stig Rossen gjorde det umulige i aftes”

  • Tak for en kanon aften i går, Ja Stig Rossen gjorde det så godt…. Vil Helt sikkert komme igen næste år, hvis han bliver inviteret tilbage til Syvsten..

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stig Rossen gjorde det umulige i aftes' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger