Unge, der forlod Danmark for en tid

Unge, der forlod Danmark for en tid

29. januar 2011 - kl. 2:21 - af

Hvorfor gjorde de det?, og hvad gjorde det ved dem? Det er, hvad Astrid Lund-Petersen på 21 år og Henrik Særkjær Jeppesen vil fortælle om, ved en sogneaften torsdag d. 10. februar i Mariehuset, Strandgade 13 i Sæby.
Astrid har været volontør i Jerusalem, hvor hun har været handicaphjælper, og har oplevet meget andet i Israel, og Henrik var sidste skoleår udvekslingsstudent i Perth i Australien, hvor han fulgte undervisningen på et gymnasium, og boede hos flere forskellige værtsfamilier, og kom på den måde til at opleve hverdagen i nogle familier.
Vi ser frem til en spændende aften, hvor man uanset alder er hjerteligt velkommen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Unge, der forlod Danmark for en tid' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER